Mijn praktijk staat voor een moment voor jezelf, in de vorm van ontspanning, moment voor jezelf of voor de (recreatie) sporter welke een blessure heeft of wil voorkomen. Aandacht voor het lijf, ons bewegingsapparaat. Mijn klanten kan ik ontspanning beloven, een ontspanmoment d.m.v. de wellness massages of een massagemoment waarbij het lichaam onderhanden wordt genomen zodat het als bewegingsapparaat beter of minder pijnlijk gaat functioneren. Mijn visie is, dat massage voor iedereen is. Iedereen wil graag dat zijn lijf lekker om hem/haar heen zit.Even voorstellen: Mijn naam is Marije van Leeuwen - Goedhart.


Mijn eigen praktijk, een droom die al langer bestond en naast heel praktisch, als moeder van 3 kinderen, ook heel fijn om iets neer te mogen zetten waar je volledig achter kan staan.


Masseren is altijd een onderdeel van mijn leven geweest. In 2012 ben ik hier serieus mee aan de slag gegaan door een cursus te volgen. Nadat ik deze positief heb ik afgerond ben ik in 2013 gestart met de opleiding Sportmasseur van het NGS (Nederlands Genootschap van Sportmassage), deze heb ik in februari 2014 positief afgerond. Ondertussen heb ik in de afgelopen jaren veel cursussen gevolgd (en nog steeds met jaarlijkse regelmaat) en daarnaast 2 jaar in een Wellness resort gewerkt om mijzelf nog beter te ontwikkelen en omdat ik het fijn vind om meerdere technieken te kunnen beheersen. In 2017 heb ik de opleiding gespecialiseerde sportmassage bij topsporters positief afgerond en daarna heb ik de HBO opleiding Massagetherapie gevolgd welke ik in mei 2018 positief heb afgesloten. In Februari 2019 heb ik het diploma HBO Sporttherapie behaald en in December 2019 het diploma Trigger Needling Concept (Dry Needling).


Massage is voor mij een onderdeel van het dagelijks leven, aanraken is in mijn ogen belangrijk, belangrijk in de vorm van aandacht (hand op iemand schouder), troosten (arm om iemand heen) of een simpele aanraking om iemand te laten blijken dat je deze waardeert. Aanraken kan veel met een persoon doen, het kan met een stevige aanraking knopen en spieren ontspannen en het kan met een rustige aanraking mensen ontspannen zodat het hoofd leeg gemaakt kan worden om bijvoorbeeld stress los te laten.


Een massage moet dan ook voor iedereen een mogelijkheid zijn, voor iemand die in een burn-out zit, een moeder, vader, opa, oma, iemand die zwaar lichamelijk werk doet, fulltime werkt, student of iemand die van het leven geniet. Massage is altijd fijn, nodig en ontspannend voor het lichaam en/of geest.


Elke massage heeft een doel, dat varieert van ontspanning tot gespannen spieren losmaken, rugpijn, kuitkrampen, hoofdpijn of bijv. spierknopen. Om dit doel samen met jou vast te kunnen stellen en aan te mogen pakken zie ik als een uitdaging. Een uitdaging die ik met passie aan ga. Mensen mogen helpen is voor mij een logisch onderdeel van het leven, iets wat ik graag doe. Uit deze passie is Goedhart Massage in 2015 begonnen.