(Dank jullie wel voor alle reacties welke ik per mail, facebook of whats-app heb mogen ontvangen)Sylvia Kiewiet:

Wij hebben al kennis mogen maken met de masseervaardigheden van Marije en zijn erg tevreden! Ze stelt je op je gemak, is niet duur en je krijgt een professionele massage. Een aanrader! (hammam & ontpanningsmassage)


Frank Keijzer:

Ik kon vandaag gewoon starten aan de halve van Leiden en gefinished in een nieuw PR. Je bent een echte tovenaar!


Patricia Kroesemeijer:

Heerlijke massage gehad (hotstone), ze is professioneel, vriendelijk, geïnteresseerd. Ik raad het zeker aan om gemasseerd te worden door Marije!


Barry Spaargaren:

Een leuke samenwerking aan gaan om mijn sport prestaties te bevorderen. Ik heb nu al geen spijt dat ik Marije heb benadert! Leuk huiselijke sfeer en gemak.


Bonita Kruisheer:

Heerlijk genoten van een Hot stone massage.. met rust gevende muziek.. echt een aanrader :)


Vanja van Capel:

Heerlijke hot stone massage gehad. Mooie ruimte met ontspannen muziek! Erg klantvriendelijk! Heerlijk was het. Voel me als herboren!


Ap Smulders:

Goede sportmassage gehad bij Goedhart Massage. Ik heb al een tijdje last van stijve schouders en nek. Ik ben nu een paar keer behandeld en merk dat mijn spieren losser aanvoelen. Ben zeer tevreden en kan iedereen Goedhart Massage aanbevelen.


Danielle Koelewijn:

Weer helemaal zen, na een bezoekje bij Goedhart Massage. Dankjewel, en tot snel!


Ingeborg van der Vlugt:

Marije is heel professioneel! Haar sportmassages zijn subliem: ze vind al mijn knopen en pakt ze goed aan. Bedankt Marije!


Anneke Goedhart:

8 weken geleden nieuwe heup gekregen, bleef veel vocht zitten, Marije heeft het voor me ingetapet na 4 weken, en vanaf dat moment kreeg ik wat ruimte in het been. Rondom en op de wond geplakt om het vocht af te drijven. Gisteren controle gehad bij de arts, en die zei dat ze het goed gedaan had en er nog even mee door mag gaan. Ben er erg blij mee Marije, dank je wel xx


Sandra Korpershoek:

Thaise Yogha -90 minuten: Als ik zou zeggen dat het een heerlijke, ontspannende behandeling is, dan zou ik liegen. Mijn eerste ervaring met Thaise Yogha was nogal - hoe zal ik het zeggen - heftig. Maar wel positief heftig.

Toen ik bij Marije kwam, zat mijn lijf door drukte en stress nogal vast. Zoals bij een klassieke massage kun je niet verwachten dat een behandeling pijnloos is. Maar vrijwel elke beweging en aanraking was toch wel behoorlijk gevoeliger dan ik op had gerekend. Maar, zoals altijd, alles wel binnen de grenzen die ik zelf aan mocht geven.

De afsluiting was wel heerlijk! Een ontspannende hoofd- en gezichtsmassage. Dit resulteerde er mede in, dat ik toen ik weg ging toch een goed gevoel overall had.

Al met al moet ik concluderen dat ik - nu ik een week verder ben - het eindresultaat is geweest dat ik deze hele week meer ontspannen ben geweest dan in de weken ervoor.

Ik kan dus in alle eerlijkheid zeggen dat ik het een echte aanrader vind. Verwacht alleen geen ontspanning op het moment zelf, maar wél daarna. Ik vind hem zeker voor herhaling vatbaar.

Positief heftig, dus!


Annemarie Kalkman:

Nog niet eerder zulke goeie massages gehad. Elk knellend spiertje weet ze los te maken én laat je van top tot teen ontspannen. Ik ben fan!


Marcel Koolwijk:

Meerdere keren geweest om me te laten tapen tegen mijn hooikoortsklachten. Hierdoor kom ik dit jaar een stuk beter door!


Marinde Verhoeff:

Ik ben echt ontzettend blij met de gouden tip die ik gekregen heb om mij door Marije te laten behandelen! Jarenlang heb ik rondgelopen met pijn in mijn nek, schouders en hoofd. Spierspanningshoofdpijn, concludeerde de huisarts, die mij vervolgens doorverwees naar de fysio en manuele therapeut. Dit leek even te helpen, maar helaas..

De eerste behandelingen die ik bij Marije onderging waren voor mij alles behalve ontspannend, maar stapje voor stapje, spiertje voor spiertje, kan ik nu echt zeggen dat ik er van geniet! Heel mooi om te mogen ervaren dat er in het begin nog zo veel werk aan de winkel was en we nu de puntjes op de i aan het zetten zijn. Ik kan mijn nek weer vrije bewegen en heb echt totaal geen last meer van hoofdpijn. Bedankt voor jouw professionaliteit en persoonlijke aanpak!Lydia Burggraaf:

Je wordt niet alleen hartelijk ontvangen, maar ook professioneel geholpen met kennis van zaken. Ik heb al diverse keren beroep op haar vaardigheden moeten doen i.v.m. overbelasting door het hardlopen. Zij geeft goede tips. Ben zeer tevreden.

Marjolein Ham:

Was zo heerlijk...Lekker ontspannend... Ga zeker vaker!!! (ontspanningsmassage)


Nadia van Iperen:

Was echt héérlijk, zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar. Mama en baby helemaal relaxed!!! Dankjewel! (zwangerschapsmassage)


Joke Charite:

Bij Goedhart Massage geweest om mijn beide knieën te laten intapen, had erge last van mijn knieën en wilde toch graag sporten. Ik moet zeggen dat de tape super zat en ik heerlijk heb kunnen sporten hierdoor. Dank je wel Marije.


Renate Bostelaar:

Vorige week mijn handen en vingers laten masseren. Ik had snel een doof/ slaperig gevoel. Na de massage geen last meer gehad. Dank je wel.


Brenda Schaafsma:

Bedankt weer voor de heerlijke massage. Je houd mij echt op de been. Bedankt voor het Sint-presentje, erg leuk!Chris Mills:

Leven zonder hoofdpijn. Ik loop al vanaf mijn 14e rond met hoofdpijn klachten na vele bezoeken aan medici en alternatieve geneeskundige. Op mijn 31ste ben ik bij Goedhart Massage terecht gekomen. Al bij het eerste bezoek kon ze mij vertellen dat de oorzaak in mijn kuiten zat. Nu laat ik een sportmassage op mijn kuiten doen en al mijn klachten blijven weg Kan het iedereen aanbevelen.


Sjoerd Blok:

Echt een aanrader! Mijn vrouw verrast met ontspanningsmassage en gezichtsmassage bij Marije en ze vond het geweldig. Heerlijk genoten en helemaal relaxed!


Cora van Kreuningen:

Ben zo blij met Marije. Door zwaar werk heb ik last van chronische spierspanning en daardoor dagelijks hoofd en nekpijn. Ze is zo professioneel en weet precies waar de pijnplekken zitten.Gouden handen en een hart van goud. Marije is eerlijk en zeker niet op winst uit. Ben zo blij als ik weer naar haar toe kan. Marije dank voor je massages, geduld en luisterend oor. Je bent super!!! Cora van Kreuningen.


Lisa Nijsten:

Ik heb gisteren genoten van een heerlijke ontspanning massage en een hoofd massage. Je wordt gelijk op je gemak gesteld en hangt een gemoedelijke en rustige sfeer. Al met al een 5 sterren ervaring!


Loes Brunt:

Om de 2/3 weken komen mijn man en ik bij Marije voor een ontspanningsmassage. Helemaal top!

Ook nu heeft ze me geholpen met mijn hielspoor. Super ingetapet!
Scheelt enorm veel pijn, hopelijk snel helemaal pijnvrij.


Dave van Kleij:

Geweldige massage gehad. Heerlijk rustige sfeer en een zeer vriendelijke masseuse.


Jack Meijer:

Al 15 jaar heb ik geregeld zware hoofdpijn en migraine, veel medicatie geprobeerd en ook massages bij andere geprobeerd.
Nooit eerder heeft een massage of medicatie geholpen om daadwerkelijk van de migraine af te komen of om de migraine te verminderen. Ik heb vrij vaak migraine gehad, van wekelijks tot maandelijks in de afgelopen jaren.

Naar een korte zoektocht naar iemand die massages geeft kwam ik uit bij Marije.
Na mijn problemen te hebben voorgelegd bij Marije en gehoord te hebben wat ze voor mij kon betekenen zijn we begonnen met de massages.
Tijdens één van de eerste massages voelde Marije een spier in mijn rug die vast zat, deze simuleerde direct ook het gevoel door mijn nek en hoofd wat ik ervaar tijdens en na de migraine.
Marije heeft meerdere massages besteed aan het losmaken van de spieren in mijn rug en dat heeft enorm geholpen.

2018 ben ik begonnen ZONDER migraine en tot op heden ook nog geen migraine gehad!
Inmiddels ben ik 4 maanden migraine & hoofdpijn vrij en dat nadat Marije de spier in mijn rug los gemaakt heeft.

Ik ben Marije zeer dankbaar voor haar hulp!
Dank je wel Marije!